Tandlægeskræk – Korsør Tandlægeklinik kan hjælpe dig!

Oplever du utryghed ved at gå til tandlæge eller lider du af tandlægeskræk? Korsør Tandlægeklinik kan fortælle dig, at det er du ikke ene om. Op mod 36% af Danmarks voksne befolkning er bange for at gå til tandlægen i større eller mindre grad. Fortæl os om din tandlægeskræk, når du bestiller tid – så kan vi bedst tage hensyn.

Hvad kan man gøre ved tandlægeskræk?

Vi er eksperter til at tage hånd om din tandlægeskræk. Det gør vi først og fremmest ved at tage os tid og aktivt lytte til dig. Herved opbygges gensidig tillid og respekt, så vi sammen kan gennemføre behandlingen på en god måde.

Akupunktur har vist sig at være et effektivt middel mod denne fobi. Derfor tilbyder vores klinik også akupunktur mod tandlægeskræk. Hør mere om akupunkturbehandlinger nede i vores klinik, så kan vi finde ud af, om det er den bedste løsning for dig.

Vi kan også tilbyde at supplere behandlingen med musik, en krammeklud eller hvis nødvendigt noget beroligende medicin. Det er lidt forskelligt, hvad man foretrækker, og der vil altid blive taget udgangspunkt i dine behov.

En tandlæge med trygge omgivelser

Vi går meget op i at gøre det mere behageligt for dig, som frygter det næste tandlægebesøg. Vi har et stort fokus på tandlægeskræk og tager os tid til dig. Vores klinik har en rolig og afslappet atmosfære, og vores personale tager udgangspunkt i dine behov.

Du kan stole på, at vi overholder vores aftaler. Vi fortæller gerne detaljeret, hvad der sker undervejs i behandlingssituationen og vi finder den løsning, der passer til netop dig.

Leder du efter en tandlæge som forstår sig på tandlægeskræk i Korsør? Tag kontakt til os, så finder vi sammen frem til, hvordan vi kan gøre tandlægebesøget til en tryg oplevelse for dig.

Find os
Online booking

Ring til os