Tandlæge Kirurg

Tandimplantat

Et implantat er en god mulighed for dig, som har mistet én eller flere tænder. Her er et implantat en langtidsholdbar løsning med et naturligt udseende. Læs videre og bliv klogere på, om det er den rette løsning.

Hvad er et tandimplantat?

Et tandimplantat er i bund og grund en tilføjelse til munden. Her opsætter vi skruer, som sættes ned i knoglen for at erstatte tabte tandrødder. Skruen påsættes til en krone, bro eller protese, som kan give dig tænderne tilbage.

Hvorfor vælge et implantat?

Implantater er udført i titanium, hvilket tillader en hurtig sammenvoksning med kæbebenet. Skruen er et naturligt og meget stabilt underlag for den fremtidige tandopbygning.

Implantater kræver god mundhygiejne, men så er 10-års overlevelsen tæt på 100% under de rette forhold. Rygere har dog 15-20% større risiko for at miste implantaterne.

Få et tandimplantat hos Korsør Tandlægeklinik

Her på klinikken kan vi udføre alle dele af en ny tandimplantat. Vores tandkirurg Kim Aaes udfører den operative indsættelse af implantaterne, og tandkonstruktionerne udføres af tandlægerne. Hele behandlingen med tandimplantat planlægges i fællesskab af tandkirurg, tandlæge og tandtekniker på vores tandklinik.

 

Find os
Online booking

Ring til os