behandling af tandlægeskræk med nåle

Akupunktur mod tandlægeskræk

Vidste du godt, at man kan få akupunktur mod tandlægeskræk i Korsør Tandlægeklinik?

Tandlægeskræk er ikke noget at være flov over. Her i vores klinik tager vi særligt hensyn til dig med fobien og tilbyder at gøre det mere behageligt for dig. Vi har en rolig og afslappet atmosfære og tager udgangspunkt i dine behov.

Hvad kan akupunktur gøre?

Akupunktur er et særdeles godt middel mod tandlægeskræk. Det lyder måske underligt, at nåle i ansigtet kan behandle et psykisk fænomen. Men den er altså rigtig nok. Akupunktur er en helhedsorienteret behandling, som har vist sig effektiv mod mange fysiske og psykiske lidelser. Vi har i mange år tilbudt akupunktur mod tandlægeskræk med stor succes.

Hvor almindeligt er tandlægeskræk?

Mange mennesker lider uvildigt af denne fobi. Omkring 36 procent af den voksne danske befolkning er bange for at gå til tandlægen i en eller anden grad. Ifølge doktor i odontologi og forsker i tandlægeskræk ved Aarhus Universitet, Rod Moore, er der flere mennesker som frygter tandlægen end som frygter døden. Det kan være meget ubehageligt for dig med denne fobi at være til tjek ved tandlægen. Her kan akupunktur mod tandlægeskræk være en effektiv lindring, der får dig til at slappe af.

Få professionel akupunktur mod tandlægeskræk af en dygtig tandlæge

Leder du efter en tandlæge, som forstår sig på tandlægeskræk? Hos Korsør Tandlægeklinik har vi effektivt gjort brug af akupunktur til at behandle tandlægeskræk, så dit tandlægebesøg vil være mere behageligt!

Vi bruger særligt akupunkturen:

  • Ved fobi og skræk
  • For at reducere smerter ved parodontosebehandling
  • For at reducere opkastningsreflekser under behandling
  • Ved ømhed af tygge- og ansigtsmuskulaturen

Vi har behandlet mange mennesker gennem årene – også dem med kraftig tandlægeskræk. Lad ikke frygten stå i vejen for et sundhedstjek. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan gøre det mere behageligt for dig til dit næste tandlægebesøg.

Find os
Online booking

Ring til os