Tandlæge Kirurg

Kirurgisk tandbehandling

Vi tilbyder kirurgisk tandbehandling. Tandkirurgi er i nogle tilfælde nødvendigt, hvis en tand ikke kan trækkes ud på almindelig vis. Det kan f.eks. være ved visdomstænder, som ikke er vokset helt ud endnu.

Hvad er tandkirurgi?

Hvis man ikke kan trække en tand ud, er en operation nødvendig. Operationen fungerer ved, at man løsner tandkødet omkring den pågældende tand og eventuelt fjerner lidt af knoglen med et lille bor, hvorefter tanden fjernes. Det lyder måske lidt voldsomt, men det sker selvfølgelig under lokalbedøvelse, og vi gør vores yderste for at gøre det til en tryg og behagelig oplevelse for dig. Vi har desuden specialiseret os i at håndtere tandlægeskræk. Vi er eksperter i at skabe rolige omgivelser, så du kan føle dig tryg ved operationen.

Hvornår har jeg brug for kirurgisk tandbehandling?

Det er oftest visdomstænder og de store kindtænder (især rodbehandlede og/eller meget ødelagte tænder), som kræver kirurgisk fjernelse. Er der betændelse på rodspidsen af en tand, som tidligere er rodbehandlet og man ikke kan komme ned i roden på almindelig vis, er det nødvendigt at fjerne betændelsen kirurgisk.

Det er vigtigt at få fjernet tænder kirurgisk i tide, før det potentielt skaber større problemer for nabotænderne; eller infektionen går i hjerte-kar systemet. Hvis du er nervøs for at gå til tandlægen, kan du være rolig ved tanken om at komme på vores klinik. Vi er eksperter i at gøre det trygt og komfortabelt for dig at få den rigtige tandbehandling.

Få en kirurgisk tandbehandling på Korsør Tandlægeklinik

Vi har mange års erfaring med at udføre operationer her i vores klinik, med fokus på trygge omgivelser. Hos os får du en tandlæge med specialisering i at imødekomme tandlægeskræk ved at skabe trygge rammer og afsætte tid til omsorg. Vi har tilknyttet en fast tandkirurg, Kim Aaes som foretager de mere komplicerede operationer.

 

Find os
Online booking

Ring til os