Få undersøgt din bidfunktion

Har du problemer med hyppige hovedpiner eller ømhed af ansigtsmuskulaturen? Så kan det meget vel være forbundet med din bidfunktion. Hos Korsør Tandlægeklinik kan du få et tjek af din bidfunktion og få et forslag til behandling, der kan komme smerterne til livs.

Hvad er bidfunktion?

Bidfunktion er en betegnelse for den måde, tyggeapparatet fungerer på. Det vil sige samspillet mellem tænder, kæbeled og muskler i ansigtet. Hvis bidfunktionen fungerer dårligt eller forkert, kan det give et skævt sammenbid, hovedpine eller andre smerter i ansigt og kæbe.

Hvordan undersøges bidfunktionen?

Hos Korsør Tandlægeklinik undersøger vi tyggemuskler, kæbeled samt tændernes sammenbid og funktion. Vi har alt i det nyeste udstyr og kan tilbyde en scanning af dine tænder med vores præcise Tek-Scan. Den fungerer ved at tandlægen tager billeder af din mund med en lille håndholdt scanner. Det er smertefrit og tager ikke lige så lang tid som det gammeldags aftryk af tænderne, du måske kender.

Hvordan behandles en dårlig bidfunktion?

Det afhænger meget af, om det er musklerne, kæben, tænderne eller et samspil af alle tre, der er roden til problemet. Alt efter problemet kan der blive tale om beslibning af tænderne, fremstilling af en bidskinne eller i svære tilfælde henvisning til specialist. Akupunktur tilbydes her på klinikken og kan i mange tilfælde også være en effektiv behandling.

Få undersøgt din bidfunktion hos Korsør Tandlægeklinik

Hos Korsør Tandlægeklinik har vi specialiseret os i, at skabe trygge og rolige omgivelser. Vi tager hånd om patienter med tandlægeskræk ved at afsætte tid og ekstra omsorg. Alle medarbejdere på klinikken efteruddannes løbende og vi sørger for at have alt det nyeste udstyr, så vi kan følge med tidens udvikling og give dig den mest behagelige, effektive og langtidsholdbare tandbehandling.

Kontakt os i dag og få din bidfunktion på rette spor igen.

Find os
Online booking

Ring til os