Kroner og broer

Hos Korsør Tandlægeklinik tilbyder vi at lave nye kroner og broer. Hvis du har mistet en eller flere tænder, kan vi hjælpe dig med at få smilet tilbage. Alle vores medarbejdere bliver løbende efteruddannet og vi har det nyeste udstyr, så du får en langvarig, behagelig og effektiv løsning.

Hvornår skal man have en krone på tanden?

Vi laver en krone, hvis det er nødvendigt for at bibeholde din tyggeevne og undgå smerter. Kroner laver man, når det ikke længere er forsvarligt eller muligt at reparere med en fyldning.

Rodbehandlede tænder bliver mere sprøde og knækker let. Derfor bør rodbehandlede tænder som udgangspunkt forsynes med en krone. Hvis tanden er knækket, kan det blive nødvendigt at lave en opbygning med en stift ned i roden. Kronen vil så omslutte opbygningen og resten af tanden.

Hvordan virker en krone?

Kronen omslutter den resterende tand for at gøre denne mere holdbar. Dette sikrer, at tanden ikke knækker og i værste fald må fjernes. Kronebehandling er en solid og langtidsholdbar løsning. Kroner laves enten i ren keramik, metal med keramik eller i guld.

Hvad er forskellen på en krone og en bro?

Broer laver man for at lukke mellemrum, hvis en eller flere tænder er mistet. En bro består af sammenkoblede kroner. Vi laver begge dele i vores rolige klinik og benytter altid den nyeste viden og teknologi på området.

Den nyeste teknologi til at lave kroner og broer

Vi sørger altid for at have det nyeste udstyr, og vores medarbejdere tager løbende kurser for at kunne give dig den bedste behandling. Vi har en Sirona Scanner og tager aftryk ved at scanne / fotografere tænderne digitalt, så vidt det er muligt. Det giver mere præcise aftryk, og man undgår det gammeldags aftryksmateriale, som mange synes er ubehageligt.

Vi benytter danske teknikere, som fremstiller kroner og broer i højædelt metal. Det sikrer en høj kvalitet og et langtidsholdbart resultat. Vi tilbyder desuden fremstilling i Kina, hvis man ønsker dette af økonomiske årsager.

Tag kontakt i dag og få en konsultation om krone- og rodbehandlinger hos vores klinik.

Find os
Online booking

Ring til os