Snorkeskinne – Korsør Tandlægeklinik

En snorkeskinne fra Korsør Tandlægeklinik kan hjælpe effektivt mod snorken. Mange danskere bliver generet af at de selv eller deres partner snorker i større eller mindre grad. Faktisk er det cirka hver tredje dansker som snorker.

Det kan give dårlig søvn til både dig selv og din partner. Heldigvis kan man med en snorkeskinne blive fri for snorken og få den gode nattesøvn tilbage.

Hvorfor snorker man?

Den snorkende tredjedel af den danske befolkning gør det oftest af samme årsag.
Snorken kan hænge sammen med obstruktiv søvnapnø, forkortet OSA. OSA kædes også sammen med øget risiko for forhøjet blodtryk, forhøjet kolesterol og andre sygdomme f.eks sukkersyge type 2. Når vi sover slapper musklerne i halsen af, hvorved det bløde væv i svælget vibrerer, og snorkelyde opstår.

Det er der heldigvis en løsning for. Vi er din nærværende tandlæge, der benytter det nyeste udstyr til at udvikle en snorkeskinne til dig, som lider af snorken. Vi kigger altid på hvad der er det bedste for den enkelte patient og skræddersyer behandlingen efter dine behov.

Hvordan virker en snorkeskinne?

En snorkeskinne holder underkæben lidt længere fremme end normalt, og der skabes friere luftvej ned til lungerne, så ens snorken minimeres. Det er et yderst effektivt middel mod snorken og vi oplever ofte at vores patienter ånder lettet op over endelig at kunne sove bedre.

Skinnen skal specialfremstilles til den enkelte. Vi har alt i det nyeste udstyr, f.eks. en sirona scanner, så du undgår det gammeldags, ubehagelige aftryk af tænderne, men i stedet får scannet/filmet tænderne direkte – ganske let og ubesværligt.

Efter scanningen af tænderne produceres bøjlen. Vi benytter en OSS-snorkeskinne. En OSS-skinne er en akrylskinne hvor over- og underdelen hænger sammen i ét stykke og fastholder en position af underkæben, som modvirker snorken.

Få lavet en snorkeskinne i Korsør her!

Vi har en afslappende atmosfære på klinikken og et stort fokus på, hvordan vi kan hjælpe mennesker med tandlægeskræk. Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.

Alle medarbejdere i vores klinik får løbende efteruddannelse, så vi kan følge de nyeste tendenser og forstår den nyeste teknologi. Vi går også op i at individualisere behandlingerne, så de passer til lige netop dit behov. Behandlinger starter altid med, at vi undersøger, hvordan vi kan sikre det bedste for dig som patient. Det er ikke nok med simple lappeløsninger – vi ser helhedsorienteret og giver dig den bedste vejledning.

Tag kontakt i dag og få en konsultation om, hvordan vi kan lave en snorkeskinne til dig. Aftal en konsultation med os i dag og find ud af, om en snorkeskinne kan hjælpe dig til en bedre nattesøvn. Vi er din tandlægeklinik i Korsør, tandlæge Slagelse og omegn.

Find os
Online booking

Ring til os