tandlæger ved vandet

Tandbehandling i Korsør

Leder du efter en tandbehandling i Korsør? På vores klinik tilbyder vi en lang række behandlinger i en rolig og uhøjtidelig atmosfære. Vi viser særlig omsorg ved tandlægeskræk og tager altid udgangspunkt i den individuelle patients behov.

Du kan læse mere om, hvilke behandlingsformer vi tilbyder i menuen.

Rolig og personlig klinik

Vi går meget op i at gøre det behageligt og trygt, når du besøger vores klinik. Hvis du har tandlægeskræk kan vi tage særligt hensyn. Sig til, når du bestiller tid, hvis du har tandlægeskræk – så sørger vi for ekstra tid og tryghed under din behandling.

Personlig behandling

Hos os får du en personlig tandbehandling i Korsør. Vi går meget op i at individualisere behandlingerne og prøver altid at finde frem til det bedste for dig som patient. Nogle gange kan en behandling klares simpelt og andre gange er det en større opgave. Sammen finder vi ud af det bedste forløb for dig.

Efteruddannelse i fokus

Hos Korsør Tandlægeklinik holder vi os opdateret på den nyeste viden og teknikker. Vi uddanner os alle løbende og har naturligvis Diplom for dokumenteret efteruddannelse gennem de år, det har eksisteret siden 2009. Hele klinikken har fået opdateret kursus i Førstehjælp herunder brug af hjertestarter – som vi naturligvis har på klinikken.

Nyeste udstyr

Det er vigtigt for os, at du får en behagelig oplevelse. Vi bruger den nyeste viden og det udstyr inden for tandpleje, så du kan få den bedste behandling. Vi benytter om muligt digital scanner, så du undgår aftryksmateriale, når du skal have lavet kroner. Klinikken har en Sirona Scanner så du kan få scannet dine tænder frem for at få lavet et aftryk. Det er hurtigere og nemmere og derfor mere behageligt for dig.

Vejledning i tandpleje

Vi tilbyder vejledning i hvordan man kan undgå syreskader og andre gode tips til tandpleje i hjemmet. Forebyggelse og opbygning er altid den nemmeste måde at spare på udgifter til din tandbehandling i Korsør.

Mindre tjek eller større tandbehandling?

Uanset om du leder efter et simpelt rutinetjek eller har brug for en større rodbehandling, så starter vi med dig og dit udgangspunkt. Ring til os i dag og bestil tid hos den rareste tandlæge. Sammen finder vi den bedste løsning for dig.

Find os
Online booking

Ring til os