tandlæger ved vandet

Din tandlæge nær Vemmelev

Vi er din tandlæge nær Vemmelev, hvor din velvære og komfort som patient er i højeste fokus. Vi ønsker at skabe en rolig og indbydende atmosfære i klinikken, hvor du som patient er i fokus og får personlig behandling. Vores engagement i smertefri behandling sikrer en behagelig oplevelse med tandpleje af bedste kvalitet.

Et sundt og godt smil

Vi ser det som vores vigtigste opgave at hjælpe dig med at holde dine tænder sunde gennem hele livet. Vores ønske er at være dit foretrukne valg for tandpleje nær Vemmelev. Du er altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 58370786 eller benyt vores online booking. 

Akut tandlæge uden ventetid

Vores klinik anerkender vigtigheden af hurtig respons i akutte situationer og tilbyder derfor hurtig behandling på selve dagen for henvendelsen. Vi sikrer en effektiv håndtering af akutte behov, hvilket er afgørende for din trivsel og komfort som patient. Kontakt os som din tandlæge nær Vemmelev, også i akutte situationer. 

Erfaren håndtering af tandlægeskræk

Vi anerkender udfordringerne ved tandlægeskræk og tilbyder en omhyggelig og forstående tilgang til alle patienter. Vores team er uddannet i at håndtere tandlægeskræk med den største omsorg og vi sørger for, at hver behandling gennemføres ud fra dine behov.

Vores tandlæge Vemmelev udfører:

  • Behandling af kroner og broer
  • Behandling af parodontose
  • Udførelse af rodbehandlinger
  • Reparation af revner i tænder
  • Kirurgiske tandbehandlinger
  • og meget mere

Vores moderne tandklinik nær Vemmelev i Korsør står klar til at tilbyde den bedste tandpleje. Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores behandlingstilbud og priser, eller for at booke en aftale.

Find os
Online booking

Ring til os