Tandlæge og patient

Velkommen til vores tandlægeteam

Vi er et professionelt team af 3 erfarne og engagerende tandlæger, 1 dygtig tandplejer, 2 dedikerede klinikassistenter og 3 talentfulde klinikassistentelever med tilknyttet mobilkirurg. Vores vision er at drive en højkvalitetsklinik, hvor tandsundhed er vores højeste prioritet.

Når du træder ind i vores velrenommerede klinik, vil vores venlige og imødekommende personale byde dig velkommen i vores rummelige venteværelse med en behagelig atmosfære. Vi lægger stor vægt på, at du som vores værdsatte patient, altid føler dig velkommen, tryg og i gode hænder, uanset hvor lang tid der er gået siden dit sidste tandlægebesøg.

Vores primære fokus er på faglig kvalitet, omsorg, tryghed og enestående service – uanset hvilken tandbehandling du skal have udført. Vi stræber efter at være på forkant med de nyeste udviklinger og benytter moderne teknologi for at sikre den bedst mulige behandling til den enkelte patient. Vores engagement i kontinuerlig faglig udvikling gør, at vi altid et opdaterede og holder os ajour med de seneste fremskridt inden for vores felt.

Klinikken drives med stor ekspertise af Jumana og Vibeke, to erfarne tandlæger, der er kendt for deres kvalitetsbevidsthed og indsigt i, at tryghed opbygges gennem tillid. Vi står altid klar til at besvare dine spørgsmål, og du er altid velkommen til at kontakte os telefonisk eller besøge vores skønne klinik på Gl. banegårdsplads i Korsør.

Vi ser frem til at tage godt hånd om dig!

Vi vil gøre vores bedste for at leve op til den tillid, du viser os ved at sætte dig i netop vores tandlægestol.

Vi efteruddanner os løbende og bruger den nyeste teknologi for at kunne tilbyde dig den bedst mulige behandling.

Naturligvis lever klinikken til enhver tid op til standarderne for en moderne klinik i dag.

Vi laver overslag på aktuel behandling

Vi tager naturligvis imod nye patienter; særligt fra Korsør, Vemmelev, Skælskør og Slagelse.

Første gang du kommer på vores klinik bedes du medbringe:

  • Dit sygesikringsbevis
  • Navn, adresse og tlf.nr på din gamle tandlæge
  • Medicinliste – hvis du får medicin
  • min. 1000 kr som aconto for behandling. Der modtages de fleste kreditkort.

Forventningerne til dig

Afbud:

Vi forventer, at du giver besked i god tid, hvis du melder afbud til aftalte tider – helst mindst 24 timer før aftalte tid. Det giver os de bedste betingelser, for at give tiden til en anden patient, der måske er i nød.

Udeblivelse:

Møder du ikke op til en aftalt tid, har vi ret til et honorar fastsat af den offentlige sygesikring og Tandlægeforeningen. Da der er betydelige omkostninger ved en ”tom stol”, vil du modtage en regning på udeblivelse fra aftalt tid.

Forsinkelse:

Akutte patienter kan være årsag til, at vores tidsplan bliver forsinket og patienter med bookede tider må derfor forvente lidt forsinkelse. Er vi meget forsinkede, prøver vi så vidt muligt at orientere dig på forhånd.

Betaling:

Vi forventer naturligvis, at regningen på udført behandling betales rettidigt. Man betaler naturligvis kun for den behandling, som man modtager.

Der kræves kontant afregning efter endt behandling i følge Sygesikringsoverenskomsten. Vi kan ikke på forhånd vide præcist, hvor meget en given behandling / undersøgelse og diagnostik kommer til at koste.

Sygeforsikringen Danmark

Hvis du er mellem 16 og 25 år og medlem af “danmark” får du 100 % i tilskud til tandrensning, tandeftersyn, instruktion/forebyggelse og bitewings samt et forhøjet tilskud, hvis du skal have fjernet en visdomstand. Se alle tilskud til tandlæge gennem Sygeforsikringen Danmark her: https://www.sygeforsikring.dk/tilskud/tandbehandling

Unge mellem 18 og 21 år

Fremover tilbydes unge mellem 18 og 21 år gratis tandpleje i børne- og ungdomstandplejen eller i privat praksis efter eget valg.

Med den nye ordning vil alle unge, der fylder 18 år efter 1. januar 2022, være omfattet af denne ordning. Disse unge/I fortsætter eller bliver automatisk indmeldt i ordningen og skal derfor ikke aktivt gøre noget for at blive omfattet af de nye regler.

Helbredstillæg og tilskud til tandbehandling

Med almindeligt helbredstillæg kan du få tilskud til tandlæge, vi hjælper gerne med information.

Har du brug for tilskud til tandhjælp, hjælper vi dig gerne med at lave et overslag som du kan aflevere til kommunen. Med udvidet helbredstillæg kan du få tilskud til tandproteser, som du ikke kan få tilskud til efter sundhedsloven. Du får tilskuddet som et engangsbeløb, og du skal søge om det, inden du bestiller eller får udført behandlingen.

Se regler: https://star.dk/da/ydelser/pension-og-efterloen/folkepension-tidlig-pension-foertidspension-og-seniorpension/tillaeg-til-pension/helbredstillaeg/

Find os
Online booking

Ring til os