smilende mand i tandlæge stol

Kosmetisk tandbehandling

Du kan få en kosmetisk tandbehandling hos Korsør Tandlægeklinik i rolige og imødekommende omgivelser. En kosmetisk tandpleje er en forskønnelse af tandsættet – f.eks. at rette op på en misfarvning eller asymmetriske tænder. Under de rette betingelser kan man også blege enkelte eller alle tænder.

Tandblegning af kvalitet hos din tandlæge

På vores klinik kan du få bleget dine tænder. Blegning af en enkelt tand foregår på klinikken, hvorimod blegning af alle tænderne foretages hjemme med ugentligt kontrol hos tandlægen. Du får en specialfremstillet skinne og blegemiddel med hjem. Efter blegning kan du opleve forbigående smerter i form af isnende jag. Det sker, fordi brintoverilten i blegemidlet trænger helt ind til tandens nerve og irriterer den.

Hvor længe varer en tandblegning?

Blegningen er ikke permanent. Med tiden kan tænderne blive misfarvede igen. Du bør højst foretage blegning èn gang hvert andet til tredje år. Efter blegningen skal du påregne skift af eksisterende fyldninger, da de ikke bleges og vil synes for mørke.

Er du træt af dit smil?

Hvis du leder efter at få et flottere smil, kan du trygt kontakte os. Vi har et stort fokus på at skabe rolige og trygge omgivelser for vores patienter og har i mange år beskæftiget os med tandlægeskræk. Kontakt os i dag og find ud af, hvordan du kan få det smil, du drømmer om.

Find os
Online booking

Ring til os