tandlæger

Revner i tanden og infraktioner

Det kan være smertefuldt at have revner i tænderne, men det behøver behandlingen ikke at være. Hos Korsør Tandlægeklinik tilbyder vi at undersøge dine tænder for revner og behandle dem rettidigt i trygge omgivelser. Vi er eksperter i at håndtere tandlægeskræk og sørger for at du kan føle dig tryg ved at gå til tandlægen.

Hvad er infraktioner i tænderne?

Revner i tænderne – også kaldet infraktioner – opstår i tandbenet efter flere års belastning. Hvis du har lette smerter og er følsom over for kulde, eller hvis du får ondt i en tand ved at tygge i noget hårdt eller sejt, kan det meget vel være at du har fået en revne i tanden. Det er vigtigt at søge tandlæge hvis det sker. En revnet tand, som går ubehandlet hen, bliver mere smertefuld med tiden og du kan risikere at tanden flækker.

Hvordan behandles revner i tænderne?

Behandlingen af infraktion afhænger af skadens omfang. Alt efter omfanget af symptomerne vil tandlægen observere, beslibe den tyggeknude der giver symptomer, skifte evt. sølvfyldning til plast eller i sidste ende lave en krone på tanden (kronen vil holde sammen på tanden).

Er du uheldig, kan revnen nå tæt på nerven. Det vil betyde, at tanden skal rodbehandles. I få tilfælde når tanden at flække, så den ikke kan repareres og tanden må fjernes. Uanset hvad er det bedst at du søger tandlæge hurtigst muligt, når først smerterne opstår, så vi kan behandle tænderne inden det bliver værre.

Få Korsør Tandlægeklinik til at behandle din revne

Her i klinikken har vi et veluddannet personale, en behagelig atmosfære og det nyeste udstyr. Vi passer godt på dine tænder og gør hvad vi kan for at gøre dig komfortabel under dit besøg. Det kan være meget svært at finde præcis den revnede tand, der giver symptomerne. Så du må have tålmodighed. Men bare rolig – vi tager os tid til dig og sikrer os, at du kan føle dig tryg, mens vi arbejder.

 

Find os
Online booking

Ring til os