DIN TANDKLINIK NÆR SLAGELSE

Søger du en dygtig tandklinik i Slagelse? Vores moderne tandklinik og tandlæger nær Slagelse har en engageret tilgang til at sikre din tandpleje og velvære. Vi skaber en imødekommende og positiv atmosfære, hvor du som patient altid er i fokus. Din komfort er vores højeste prioritet, og vi garanterer smertefri tandbehandling af højeste kvalitet.

TANDLÆGE NÆR SLAGELSE – BEVAR DIT SMIL LIVET IGENNEM

Vi ser det som vores fornemste opgave at vejlede og støtte dig i at bevare dine sunde tænder gennem hele livet. Som din pålidelige tandlæge følger vi dig på din vej og forebygger potentielle tandproblemer. Vores mål er at være dit foretrukne valg af tandlæge i Slagelse . Tøv derfor ikke med at tage kontakt til os.

AKUT TANDLÆGEHJÆLP? SMERTEFRI LØSNING SAMME DAG

Vi forstår vigtigheden af at hjælpe smertepatienter med det samme. Derfor er vores politik at tilbyde smertefri akut tandbehandling samme dag som henvendelsen sker. Ring til os så tidligt som muligt på dagen, så vi kan give dig den nødvendige hjælp til at lindre dine smerter.

Lider du af tandlægeskræk? Vi har stor forståelse og gør vores yderste for at gennemgå behandlingen med dig og tage de nødvendige hensyn. Derudover tilbyder vi akupunktur mod tandlægeskræk. Vi mener nemlig ikke, man skal være flov over sin tandlægeskræk og vi ved, at det er fobi mange mennesker lider af.

Vi tilbyder behandling af:

  • Kroner og broer
  • Parodontose
  • Rodbehandling
  • Revner i tænderne
  • Kirurgisk tandbehandling
  • og meget mere.

KONTAKT OS SOM DIN TANDLÆGE SLAGELSE

Vi ser frem til at tage imod dig på vores moderne tandklinik nær Slagelse og tilbyde dig den bedste tandbehandling med et smil. Kontakt os i dag for at høre mere om vores behandlinger og priser eller book din tid her.

Find os
Online booking

Ring til os