Aktuelt

På klinikken glæder vi os meget over at:


Tandplejer Maria Siebenkäss 1.oktober har været hos os i 5 år 🙂

Klinikken er blevet fornyet på flere måder – kom gerne og se !

Tandlæge Vibeke Johansen har fuldført den et-årige Diplomuddannelse i Parodontologi

Vi benytter om muligt digital scanner, så du undgår aftryksmateriale, når du skal have lavet kroner og broer

Vi uddanner os alle løbende og har naturligvis Diplom for dokumenteret efteruddannelse gennem de år, det har eksisteret siden 2009.

Vi bruger den nyeste teknologi

Vi benytter danske leverandører

Alt fast personale er bosiddende i kommunen

Arbejdstilsynet har besøgt os.
Vi har fået en GRØN SMILEY med særlig fokus på godt arbejdsmiljø.

Hele klinikken har fået opdateret kursus i Førstehjælp herunder brug af hjertestarter – som vi naturligvis har på klinikken

Folketinget har fjernet 300 mio. kr. fra dit tilskud til grundlæggende og forebyggende tandpleje.

Den 1. juni 2018 træder en særlov i kraft. Den er nødvendiggjort efter sammenbrud i overenskomstforhandlingerne mellem Tandlægeforeningen og Regionerne. Regionerne holdt fast i et ultimatum om en budgetramme på 1,4 milliarder, men med en forventning om samme tandplejetilbud som da budgetrammen var på 1,7 milliarder. Et enigt folketing har besluttet at videreføre voksentandplejen som under overenskomsten, men fast frosset budgettet så vi i dag mangler 300 millioner kroner til at dække den forebyggende indsats.

Hvad betyder det for dig som patient hos din tandlæge?
Når man beskærer et budget med 20% – bliver der ikke med et trylleslag 20% færre syge. Når det offentlige sygesikringstilskud falder, vil din pris for tandpleje selvsagt stige.
Det er i forvejen højst mærkværdigt, at munden ikke regnes som en del af din samlede krop, når det kommer til betaling af den nødvendige behandling. Du får gratis behandlet alle andre sygdomme og ulykker, men sygdomme i munden og skader på dine tænder ved fx en ulykke er dit eget problem
VI har forsøgt at råbe politikerne op, men der skal åbenbart mange stemmer til før de lytter til fakta, gode argumenter og almen fornuft – derfor har vi brug for din stemme!

Klik på nedstående link og udfyld nemt og hurtigt en lille formular
www.skrivunder.net/meget_mere_tandsundhed